Waarderend-Leren.jpg

Over het initiatief

Waarderend leren, bouwen aan positief onderwijs is een initiatief van Annechien van Buurt, Eefje Teeuwisse en Saskia Tjepkema. Onze gezamenlijke ambitie is om meer positief onderwijs mogelijk te maken.

Saskia is verbonden aan Kessels & Smit, the learning company. Eefje en Annechien zijn initiatiefnemers van Take a Step. Wij maken inzichten uit de positieve psychologie toepasbaar voor de onderwijspraktijk.  

Samen met schoolleiders en docenten ontwikkelen we aanpakken en activiteiten om meer aandacht te besteden aan talenten, motivatie en welbevinden van leerlingen. Variërend van individuele talentgesprekken, een lezing over de belangrijkste uitgangspunten van waarderend leren, workshops over mindset, actieonderzoek om de motivatie van leerlingen te verhogen tot het begeleiden van een duurzaam, waarderend veranderproces.


We horen graag van je 

We zijn altijd te bereiken voor vragen of opmerkingen. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ook een mail sturen naar info@takeastep.nl.

Heb je inspiratiemateriaal dat je op deze site wilt delen? Ook dan horen we graag van je.